Succes
 
Hvad der skete for det danske herrelandshold i golf, da stifteren af Train Your Brain konceptet, var ansvarlig for dette landsholds resultater??
 
 
I flere år inden Anders Dahl Christiansen tiltrådte som herre landstræner, havde der ikke været nævneværdig generel succes, men som følge af en række foredrag Anders holdt for spillerne om "succes koblinger mellem hjerne samt sind" og i samarbejde med spillere, hjemmetrænere og landsholdets øvrige tilknyttede, blev der pludseligt skabt resultater, der gjorde dette landshold til det bedste nogensinde i dansk golfs historie. Spillerne præsterede bl.a. følgende: uofficiel individuel ungdomsverdensmester, vinder af slagspilsdelen ved EM for Hold, individuel 2. plads ved EM for Hold, vinder af turnering på den professionelle Ecco Tour, vinder af Europamesterskabet, Vinder af Finnish Am., dansk deltager på det vindende St. Andrews Hold, Vinder af den store professionelle turnering Ecco Tour Championship på Challenge Touren, Roma Golf Open på Challenge Touren, uofficiel individuel verdensmester, Sølv ved VM for Hold, en spiller slog sig via Tour School igennem til Challenge Touren og en spiller slog sig via Tour School igennem til Europa Touren.
 
Alle disse resultater medvirkede til at Team Danmark kvitterede med en pris for at være ”Danmarks bedste i forhold til udvikling af talenter”.
 
  Brain Games
 
Train Your Brain har indgået et samarbejde med Lumosity og Lumos Labs fra USA, hvilket giver dig nogle fordele, som du kan se lidt til nedenfor og læse mere om på siden "Motivation".
 
Som 15 millioner andre allerede gør, kan du starte en udvikling af dine kognitive processer og optimering af din hjernes ydeevne via 3 øvelser i forskellige sværhedsgrader. Klik på et af nedenstående links og kom i gang med det samme. Som de selv siger hos Lumosity: Join us. Your brain will thank you.

Læs mere på siden "Motivation" ved at klikke » her

 
Brain Games   Brain Games   Brain Games