A New Way of Creating Leaders
 
En ny måde at skabe ledere på!
 
Kunne du tænke dig at få mere succes i din virksomhed? Kunne du tænke dig, at Jeres virksomhed, når Jeres mål hurtigere? Kunne du tænke dig, at I kom et skridt foran i forhold til andre?
 
1. Målsætninger er vigtige både indenfor virksomhedsudvikling og i sportens verden. Alle der vil frem i denne verden arbejder med mål. Det er dog ikke målene i sig selv, der tænder os her på Train Your Brain, men mere hvordan man opnår sine mål! – Det er to forskellige systemer der er ansvarlige for at sætte mål og opnå mål!
 
2. Det gælder bl.a. om at være opmærksom på sine tanker og implementere de rigtige strategier på de rigtige tidspunkter, hvis man gerne vil have succes. Det forstod herre landsholdsspillerne i golf at gøre i 2010, som blev det bedste år nogensinde for landsholdet med flere store internationale sejre, hvilket bl.a. var med til at Dansk Golf Union vandt Team Danmarks prestigefyldte Talent Pris.
 
Den ansvarshavende landstræner for disse resultater giver nu sine idéer omkring koblingen mellem hjerne og sind videre på et foredrag, der kan ændre dit arbejdsliv / liv for altid. Lær om forskellige systemer i vores hjerner og sind, som enten kan sabotere ens succes eller få dit liv og din virksomhed til at eksplodere i positive muligheder.
 
Hvordan ser dit sind egentlig ud, hvis du skulle definere et billede af dette? Hvordan ville du gøre det? Svært ik’?
 
Sideløbende med sit hverv som landstræner studerede Anders de seneste fund indenfor kvantefysik, mentaltræning samt hjerneforskning og tog en NLP Coaching uddannelse. Via de studier har Anders videreudviklet en læges billedlige beskrivelse af sindet, så den passer til de seneste videnskabelige fund og lavet en figur, der giver klarhed over, hvilke systemer der kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå ”det fulde potentiale”.
 
Kodeord i dette foredrag: Lær at opnå mål, skab vindere, brug din fantastiske hjerne til at opnå mere succes. Train Your Brain for Success
 
Se også:
 
Indtil nu har vi bl.a. lavet foredrag og arrangementer for Danfoss, Danske Markets, Accenture, IBM, Well Come Fitness & Spa, Det Færøske Idrætsforbund, PGA of Denmark, Danske Merchant Bank Privat, Audi, Politiet, Mariager & Randers Fjord Golf Klub, Hørsholm Golf Klub, Rotary Club Nordsjælland m.fl.
  
  Udtalelser
 
BUSINESS: Udtalelse om et foredrag for Danfoss, da to afdelinger skulle lægges sammen:
 
Vice President, Group Treasury, Danfoss, Flemming Aa. Jørgensen
 
 
quote
"Det var nu anden gang, jeg har hørt dit foredrag og det var endnu mere fantastisk denne gang. Måske fordi, der nu er endnu flere ting, der sidder ”fast”. Med baggrund i den seneste forskning er den måde, du gengiver koblingen og samarbejdet mellem hjerne og sind på, for at man kan opnå endnu mere succes i fremtiden, virkelig dybdegående og alligevel let forståelig. Tusind tak fordi du kom for at hjælpe os i forhold til sammenlægningen af vores to afdelinger."
 
BUSINESS: Udtalelse om et foredrag for Danfoss, fra en chef for to afdelinger, der skulle lægges sammen: