A New Way of Creating Winners
 
En ny måde at skabe vindere på!

Kunne du tænke dig at få mere succes med din golf? Kunne du tænke dig, at få mere succes i dit arbejdsliv? Kunne du tænke dig, at få et mere fornøjeligt privatliv? Kunne du tænke dig at lære at ”tænke sundt”?

Det gælder om at være opmærksom på sine tanker og implementere de rigtige strategier på de rigtige tidspunkter, hvis man gerne vil have succes. Det forstod herre landsholdsspillerne i golf at gøre i 2010, som blev det bedste år nogensinde for landsholdet med flere store internationale sejre, hvilket bl.a. var med til at Dansk Golf Union vandt Team Danmarks prestigefyldte Talent Pris.
 
Den ansvarshavende landstræner for disse resultater giver nu sine idéer omkring koblingen mellem hjerne og sind videre på et foredrag, der kan ændre dit liv for altid.
Lær om forskellige systemer i vores hjerner og sind, som enten kan sabotere din succes eller få dit liv til at eksplodere i positive muligheder.
Hvordan ser dit sind egentlig ud, hvis du skulle definere et billede af dette? Hvordan ville du gøre det? Svært ik’?
 
Anders Dahl Christiansen har studeret verdens mest anerkendte coaches i mere end 5 år, han har studeret de seneste fund indenfor kvantefysik, mentaltræning og hjerneforskning samt taget en NLP Coaching uddannelse sideløbende med sit hverv som landstræner. Via disse studier har Anders videreudviklet en læges billedlige beskrivelse af sindet, så den passer til de seneste videnskabelige fund og lavet en figur, der giver klarhed over, hvilke systemer der kan hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.
 
Kodeord i dette foredrag:
Lær at opnå mål, skab vindere, brug din fantastiske hjerne til at opnå mere succes. Et foredrag, der med fordel kan bookes af golfklubber, golfspillere og virksomheder, der ønsker mere succes.Foredragene indeholder aspekter fra den seneste hjerneforskning samt, om noget af videnskaben bag succes.
 
Foredragene omhandler også vigtige koblinger mellem hjerne og sind, og strategier for, hvordan vi får forskellige systemer til at spille sammen i forhold til at opnå enorm succes i fremtiden. Disse strategier kan gøres utroligt individuelle, inden for nogle rammer, der bl.a. giver meget mere energi i hverdagen. De laves både på dansk og på engelsk.
 
 
Se også:
 
 
 
Indtil nu har vi bl.a. lavet foredrag og arrangementer for Danske Markets, Accenture, IBM, Well Come Fitness & Spa, Det Færøske Idrætsforbund, PGA of Denmark, Danske Merchant Bank Privat, Audi, Politiet, Mariager & Randers Fjord Golf Klub, Hørsholm Golf Klub, Rotary Club Nordsjælland m.fl.
  
  Udtalelser
 
GOLF: Det første introduktionstilbud på de danske Train Your Brain foredrag fik følgende ord med på vejen i teetime.dk’s debat forum:
 

 

quote
 
 
 
 

 

 

Tak til Anders Dahl Christiansen for et spændende ”torsdags aftens foredrag” i Welcome Fitness & Spa i Waterfront Shopping Center med temaet "Train YOUR powerful brain”…… Anders viste sig som en engageret, spændende og kompetent foredragsholder med en herlig smittende udstråling.
Efterfølgende, da tingene ”bundfældede sig" og blev krydret med mange vise ord fra bogen "GOLF det indre spil", har det for mit vedkommende givet mod og blod på tanden til en opfølgende aften med Anders som formidler. I så fald tager jeg gerne endnu en hverdagsaftens tur fra Fyn til Waterfront i Hellerup……
Forhåbentlig er der så meget fornuft på rette steder i den danske golfverden, at man gør alt for at bevare og drage nytte af de store pædagogiske evner og den enorme viden og kompetence Anders besidder omkring golfens tekniske og mentale aspekter. Der er altid brug for en kapacitet som Anders derude i det danske golfland! Godt medinitiativ af Teetime m.fl. og i øvrigt fin service i forbindelse med booking af billet til arrangementet.
Hilsen Bent Olsen.
BUSINESS: Udtalelse om et foredrag for Danfoss, fra en chef for to afdelinger, der skulle lægges sammen: