A New Way To Improve Your Business  
 
Virksomhedsudvikling!
 
Train Your Brain – A New Way to Improve Your Business!
 
Kunne du tænke dig at udvikle i din virksomhed og skabe epokegørende ting for dig og dine medarbejdere? Kunne du tænke dig, at dine ansatte lærte mere om, hvordan man opnår sine mål? Kunne du tænke dig, at I kom et skridt foran i forhold til andre og skaber mere på bundlinjen?
 
Det er to forskellige systemer der er ansvarlige for at sætte mål og opnå mål! Inden man har et decideret mål, er der nødvendigvis foregået nogle tanker. Tør du tænke stort? Hvad skal der f.eks. til for at din virksomhed bliver 10 gange større, en den er i dag?? Potentialet er der sikkert, men hvad er næste step og hvornår skal forskellige strategier implementeres?
 
Landsholdsspillerne i golf forstod at implementere de rette strategier på de rigtige tidspunkter i 2010, som blev det bedste år nogensinde for landsholdet med flere store internationale sejre, hvilket bl.a. var med til at Dansk Golf Union vandt Team Danmarks prestigefyldte Talent Pris. Resultaterne kom bl.a. som følge af spillernes ubevidste tanker og din underbevidsthed er dit ”kraftcenter”!
 
Vi vil lære både dig og dine ansatte at bruge strategier, der gør din underbevidsthed til din bedste samarbejdspartner. Via de seneste fund fra hjerne og bevidstheds forskningen vil vi hjælpe dig og dine ansatte til at skabe unikke koblinger mellem Jeres hjerner og sind. Hvad vil du sige til, at dine ansatte føler sig mere afslappede og samtidigt kan yde mere?? Dette kan kun lade sig gøre med specielle teknikker, som du vil lære om på dette foredrag.
 
Ligesom i foredraget ”Train Your Brain – A New Way of Creating Leaders” vil den ansvarshavende landstræner for golfresultaterne i 2010 give sine idéer omkring koblingen mellem hjerne og sind videre på et foredrag, der kan ændre dit arbejdsliv / liv for altid. Lær om forskellige systemer i vores hjerner og sind, som enten kan sabotere ens succes eller få dit liv og din virksomhed til at eksplodere i positive muligheder.
 
Vi tænker alle sammen i billeder på et eller andet plan og derfor er nedenstående vigtige elementer i de succesfulde principper, vi bruger i vores undervisning:
Hvordan ser dit sind egentlig ud, hvis du skulle definere et billede af dette? Svært ik’?
 
Sideløbende med sit hverv som landstræner studerede Anders Dahl Christiansen de seneste fund indenfor kvantefysik, mentaltræning samt hjerneforskning og tog en NLP Coaching uddannelse. Via de studier har Anders videreudviklet en læges billedlige beskrivelse af sindet, så den passer til de seneste videnskabelige fund og lavet en figur, der giver klarhed over, hvilke systemer der kan hjælpe dig og din virksomhed med at nå ”dets fulde potentiale”.
 
Kodeord i dette foredrag: Bundlinje succes! Afslappet effektivitet! Skab en vinderkultur i dit firma. Din hjerne og din underbevidstheds evner skal udnyttes! Train Your Brain for Success!
 
 
Indtil nu har vi bl.a. lavet foredrag og arrangementer for Danske Markets, Accenture, IBM, Well Come Fitness & Spa, Det Færøske Idrætsforbund, PGA of Denmark, Danske Merchant Bank Privat, Audi, Politiet, Mariager & Randers Fjord Golf Klub, Hørsholm Golf Klub, Rotary Club Nordsjælland m.fl.
  
  Udtalelser
 BUSINESS: Udtalelse om et foredrag for Danfoss, da to afdelinger skulle lægges sammen:
 
Vice President, Group Treasury, Danfoss, Flemming Aa. Jørgensen
 
 
  quote
"Det var nu anden gang, jeg har hørt dit foredrag og det var endnu mere fantastisk denne gang. Måske fordi, der nu er endnu flere ting, der sidder ”fast”. Med baggrund i den seneste forskning er den måde, du gengiver koblingen og samarbejdet mellem hjerne og sind på, for at man kan opnå endnu mere succes i fremtiden, virkelig dybdegående og alligevel let forståelig. Tusind tak fordi du kom for at hjælpe os i forhold til sammenlægningen af vores to afdelinger."
 
 
BUSINESS: Udtalelse om et foredrag for Danfoss, fra en chef for to afdelinger, der skulle lægges sammen: