Firma-de-Lux arrangement m. Anders Dahl Christiansen
 
Vi kan designe din firma-dag præcis, som du ønsker det!
 
Dagene har været lavet for bl.a. Accenture, Danske Bank, IBM, Politiet, HP, Danske Markets, Brandhouse, Respekt IT, AP Pension, Danske Merchant Bank Privat m.fl. Vi har håndteret grupper i alle størrelser lige fra 3 til 70 personer.
 
Fra en dag med Accenture:
 
 

quote

Anders Dahl Christiansen var rigtig god og havde en dejlig lun holdning til det, at 70 mennesker på meget forskellige niveauer skulle have noget ud af dagen, som var en god kombination af golf og foredrag. (Jarl Roos, Accenture, Sr. Manager, SI&T, Technical Architecture.)

 
 
 
 
Dagene kan indeholde alt lige fra golftræning i alle spillets facetter samt vores populære ”Train Your Brain Foredrag” eller en kombination af begge dele.
 
Firma-de-Lux arrangementet nedenfor, er blot ét eksempel på, hvordan DU kan forkæle dine kunder:
 
 
-----------------------------------------------
 
 
 
Eksklusivt kursus tilbud!
 
Firma-arrangementer med Anders er konstant efterspurgte og nu er dette eksklusive kursus en del af sortimentet fra den til dato mest succesfulde danske herrelandstræner i golf. Desuden har Anders, med DVD’en ”Det Succesfulde Sving”, fået ros for, at have lavet den bedste danske golfinstruktion på video/DVD nogensinde. Ligeså er DVD'en "Det succesfulde shortgame" blevet MEGET varmt modtaget af anmelderne.

Har du lyst til at forkæle 6 af dine allerbedste kunder eller medarbejdere, så er det nu muligt at gøre det med et ”Firma-de-Lux Arrangement”.

Prøv noget nyt og anderledes. Invitér til en aktiv dag med golf og lær om hvordan I opnår nogle af de nøglepositioner i golfsvinget, som man ser hos Tiger Woods, Ernie Els, Vijay Singh, Thomas Bjørn osv.
 
Kurserne er for alle "golfere", såvel begyndere, som let øvede og lav-handicappere. Dagens primære tema vil være omkring det lange slag, men der vil også være tips til både chipping og putting.
 
I bliver filmet og lærer om video-analyse af eget sving samt får en masse fantastiske tips til, hvordan I bedst muligt kan træne selv!