Raw Bite - perfekt til golfrunden, til forretningsmødet eller bare som snack!

rawbite_logo

rawbite

 
Dansk produkt som Train Your Brain mener, er perfekt til golfrunden, til forretningsmødet eller bare som snack!
 
 
Raw-Bite blev af Helsekostbutikkerne valgt til ÅRETS FØDEVARE i 2011 og bruges allerede af danske landshold, verdensmestre og World Cup vindere i forskellige sportsgrene og så har det danske forsvar taget denne 100 % økologiske bar med i deres feltrationer, hvad enten de er på øvelse eller på mission i Danmark, på øvelse eller på mission i Afghanistan, i Syrien eller andre steder i verden.

Både sportsstjerner og soldater i forsvaret ved, at det gælder om at være skarp, når det gælder og det indebærer, at man får god ernæring.

Slut med snacks med tilsat sukker, der får ens blodsukker til at galopere op og ned, hvilket nedsætter ens fokuserings evne! Her har du et lille lækkert mellemmåltid, der giver dig gode proteiner og tilskud af essentielle fedtsyrer. Rawbite er 100 % økologisk og smagfuld, 100 % laktose fri, 100 % gluten fri samt uden tilsætningsstoffer eller tilsat sukker.

Raw-Bite findes i 4 lækre smagsvarianter, rå kakao, spicy lime, kokos eller cashewnød. De er holdbare i et år og bliver ikke hårde i kulde eller smelter i varme – dette er testet af Sirius patruljen og af danske soldater i Afghanistan.
 
 
For mere info eller bestilling » Klik HER
 
 
 
 
 
     
   Du kan via TrainYourBrain.dk opnå en rabat på 25 % ift. enkelt stk. pris og desuden få GRATIS FRAGT.
 
eco   Økologisk Certificeret og produceret af de reneste råvarer !