Motivation
 
Husk at kigge denne side igennem helt til det nederste, hvor du får adgang til 3 gratis spil, der kan udvikle din hjerne......

Motivation kommer ”indefra” og vi vil gerne ”puste” til din indre motivation ved at inspirere dig til at gå på opdagelse i dine overbevisninger og din underbevidsthed, der holder nøglen til den store fremtidige succes, du kan få hjælp til at opnå via Train Your Brain.

At nå sine delmål er med til at skabe den indre motivation (motivation fra din underbevidsthed), der skal til for at nå nye og endnu større mål og det ved flere coaches og virksomheder, der arbejder med personlig udvikling selvfølgelig allerede. Det er dog de nye videnskabeligt understøttede idéer, vi løbende bringer til vores brugere, der er årsagen til, at vi har mange coaches, virksomheder og individuelle personer, der nu bruger vores idéer og følger vores arbejde. Tusind tak skal I have – jo flere vi kan inspirere des bedre.

Husk, at når hjernen (og kroppen) skal på arbejde, er det en god idé, at den er sprængfyldt med god ernæring. Få overraskende info samt 5 tips om god ernæring til din hjerne helt gratis ved at klikke her:

» Artikel - tips om god ernæring til din hjerne 

 
De fleste oplever øget motivation i forhold til målrettet at arbejde på at nå sine drømme, når de hele tiden får de små ”sejre” på vejen mod deres mål. Hos Train Your Brain går vi meget op i at folk, når deres mål og i den forbindelse kan det dog også være gavnligt, at vide noget om målsætning.
 
  
  Mere om motivation...

Når mennesker, der har udrettet store ting udtaler sig, lytter vi. Flere af verdens mest anerkendte personligheder har haft masser af ting, de er uenige om, men èn ting er de alle enige om: ”Det du primært tænker, skaber dit liv og skaber dig som menneske”! Ved at gentage ting for dig selv igen og igen kan du skabe nye overbevisninger. Nedenfor kan du se en række citater fra anerkendte personligheder, som du løbende kan gentage for din underbevidsthed og derved forhåbentlig skabe endnu mere ”indre motivation” og nå dine mål meget hurtigere end forventet:

 

 
quote
Nurture your mind with great thoughts,
for you will never go any higher than you think.
    Benjamin Disraeli, 1804-1881, British Statesman and Prime Minister
     

Klik her for at se flere motivationscitater. Der kommer løbende nye til og flere af disse vil også indgå i vores nyhedsbreve.

 
  Brain Games
 
I forlængelse af de idéer vi bruger, har vi indgået et samarbejde med Lumos Labs og Lumosity, som kan hjælpe dig med at forbedre dine kognitive processer og din hjernes ydeevne.
 
Hos Lumosity ønsker de ”at afdække hemmelighederne bag hjernens ydeevne - med lidt hjælp fra deres venner. The Human Cognition Project repræsenterer deres banebrydende forskningsindsats og de har samlet et netværk af forskere fra 25 af de bedste neuro-videnskabs-studier i verden - herunder Stanford, Berkeley og Harvard - med det mål, at brugen af Lumosity skal være en solid platform for læring af og om kognitive forbedringer samt forbedringer af hjernens generelle ydeevne. Ved hjælp af disse forskere har de gennemført over 3 dusin forskningsprojekter - både i laboratoriet og virtuelt - for at lave de mest effektive kognitive træningsprogrammer i verden...”
 
Som 15 millioner andre allerede gør, kan du starte udvikling af dine kognitive processer og optimering af din hjernes ydeevne via 3 gratis øvelser i forskellige sværhedsgrader. Klik på et af de nedenstående links og kom i gang med det samme – som de selv siger hos Lumosity: Join us. Your brain will thank you.
 
Brain Games   Brain Games   Brain Games
 
Fordelene ved kognitiv træning med Lumosity er betydelige. Træning med Lumosity i bare 10 timer kan forbedre din arbejdshukommelse, opmærksomhed, og hastigheden, hvormed din hjerne bearbejder data. Forskning ud fra Stanford University viser, at Lumosity træning endda kan forbedre den måde hjernens frontallapper dynamisk processer information. Disse hjerneændringer kan have store positive konsekvenser for hverdagen samt din fremtidige succes, og brugere rapporterer forbedringer i alt lige fra mere generel succes til forbedrede akademiske præstationer og til at huske navne mere effektivt.
 
Regelmæssig træning giver de bedste resultater. Data fra Lumos Labs viser, at 97 % af brugerne, der træner i 10 timer forbedrer deres ”Brain Perfomance Indeks” (BPI), og at træning hver 1-2 dage i 15-20 minutter giver de bedste resultater. Det vil sige, at med bare 15-20 min. træning 3-4 gange om ugen, kan du forbedre din hjernes ydeevne. Det kunne måske være en idé, at skære lidt ned på den tid, der bruges foran dit TV om aftenen eller den tid du måske bruger på at spille "Angry Birds", og bruge den på dig selv og din hjerne?
 
Som 15 millioner andre allerede gør, kan du starte udvikling af dine kognitive processer og optimering af din hjernes ydeevne via 3 gratis øvelser i forskellige sværhedsgrader. Klik på et af de nedenstående links og kom i gang med det samme – som de selv siger hos Lumosity: Join us. Your brain will thank you.
 
Læs mere om Lumositys involvering i videnskabelige undersøgelser » her og nogle af de involverede personer » her (engelsk tekst)
 
Web's Best Brain Games   Brain Games   Web's Best Brain Games

 

Golflegende og mangedobbelte major vinder, Gary Player