Musik & Succes 
 
Hjerneforskerne kan nu måle dine tanker!
 
Det er ikke sikkert du synes, det lyder så behageligt, men det er faktisk noget, der kan hjælpe dig i forhold til at opnå succes.
Forskerne kan ikke måle præcist, hvad du tænker, men de kan måle hvilken frekvens dine hjernebølger befinder sig på, og indtil nu har de været i stand til at måle følgende ”tankemæssige frekvenser” hos mennesker: alpha, beta, gamma, delta og theta.
 
Beta er den frekvens vi oftest benytter os af. I denne frekvens er vi analyserende, talende og i al almindelighed socialt fungerende.
 
 
Gamma, delta og theta frekvenserne er nogle man oftest befinder sig i, når man sover, men tibetanske munke, der er gode til at meditere er også blevet målt i disse tilstande, når de er gået ind i deres ”zone for afslapning”.
 
Alpha State of Mind kan vi alle nå, når vi er meget afspændte, og det som forskerne siger, er at man i denne tilstand nærmest ”åbner en motorvej ned til sin underbevidsthed”, der er vores kraftcenter i forhold til at opnå succes. I den afspændte tilstand forskerne måler som alpha state of mind, kan man fokusere sine tanker på det, man gerne vil opnå, ændre begrænsende overbevisninger, visualisere fremtidig succes osv. Dette skaber en større tro på succes, så vores dybeste jeg, stoler på, at vi har evnerne til at opnå vores mål.
 
Præcist, hvordan du kan udnytte den nyeste viden om disse hjernefrekvenser, kan du lære meget mere om via vores coaching samt på vores foredragTrain Your Brain - A New Way of Creating Winnerssamt Train Your Brain - A New Way of Creating Leaders

Afspænding kan altså hjælpe dig, så du hurtigere når dine mål. Mange har en stresset hverdag og det er virkeligt sundt, at tage 15. min én eller to gange om dagen, hvor man lige ”lukker ned og går ind i sig selv”. Train Your Brain har gode erfaringer med at benytte musik til at opnå den omtalte ”alpha state of mind” og vi kan stærkt anbefale nogle smukt komponerede musikalske danske værker, som du kan se meget mere om ved at klikke HER.
 
   Læs mere om:

» Coaching

» ”Train Your Brain - A New Way of Creating Winners”

» ”Train Your Brain – A New Way of Creating Leaders”