Sund fornuft
 
Det er sund fornuft at lære vores børn gode spisevaner.
 
Her kan du lære dine børn sunde vaner via et gratis tilbud på en slags vingummier, der indeholder næringsstofferne fra 17 solmodne frugter og grøntsager i alle regnbuens farver. I den forbindelse er det selvfølgelig vigtigt, at tale med sine børn om, hvad indholdet i disse vingummier er, samt hvad frugt og grønt kan gøre for vores sundhed. Investerer du lidt i dig selv og din egen sundhed via kosttilskuddet, du kan læse mere om nedenfor, og som også indeholder næringsstofferne fra 17 solmodne frugter og grøntsager i alle regnbuens farver, så følger vingummierne til dit barn, en nevø, en niece eller et barnebarn med helt gratis!
 
Se mere her:
» Et par produkter
 
Det kan være svært at nå at spise Sundhedsstyrelsens anbefalede daglige mængde af frugt og grønt! Frisk frugt og grønt er stadig det bedste men via disse kosttilskud, som Train Your Brain varmt kan anbefale (se link nedenfor – det tyske OL team spiser bl.a. også dette kosttilskud, som er godt for alle), får du nemt en daglig ration af næringsstofferne fra 17 solmodne frugter og grøntsager i alle regnbuens farver.
 
Se også hvad lægen David Phillips, der er triatlet siger om kosttilskuddet, som han anbefaler til alle» Her
 
  Gratis vejledning om kost og sundhed
 
 
I forbindelse med køb af kosttilskud vil du også få ekstra gratis vejledning om kost og sundhed fra bioanalytiker, Marianne Dahl fra ”Krop & Sjæl”. Med hensyn til gratis vingummier til et barn, skal der rettes henvendelse til Marianne. Se mere om kontaktdata i nærværende links.
 
» Op til OL i London blev produkterne benyttet af The German Olympic Sports Team
» Forskning bag kosttilskuddet