Individuel coaching
 
Vi har alle et indbygget behagelighedsområde eller en comfort zone for forskellige områder i vores liv og vores hjerner elsker, at kunne slappe af. At skulle begive sig udenfor vores comfort zone i et givet område, kan/vil på det ubevidste og nogle gange også på det bevidste plan være lettere eller mere ubehageligt for os. Er vi ikke bevidste om, at vi kan opleve lidt ubehag ved at skulle ændre vores daglige rutiner, vil vi ofte helt automatisk trække os tilbage til vores comfort zoner.
 
Succesfulde mennesker ved, at når de skal ændre på en vane, vil der komme ubehag, men de ved også, at de vil rykke sig uanset den smule ubehag, de fornemmer via følelser, da de ved at hvis man ikke udvikler sig i dette liv, gerne vil have at tingene er som de plejer, så dør man. Alt i vores samfund udvikler sig hele tiden, så stilstand er reelt lig med tilbagegang og om mange år kan man så se tilbage på et liv man kunne have haft, forpassede drømme og mistede muligheder.
 
Fortrydelse vejer meget tungt i vores sind, men du ved at du kan mere end du viser og det at have en partner eller en coach, som man diskuterer sin egen udvikling med får ofte en til at opnå fantastiske ting, personer i ens nærmiljø aldrig ville have troet mulige.
 
 

 

udraabstegn

Er du klar til at begynde en rejse med uendelige muligheder for dig og dine nærmeste, så har du muligheden via et ”Train Your Brain Coaching” forløb, som med garanti vil lære dig en masse om dig selv, samt redskaber til, hvordan dine drømme kan blive til virkelighed med en hastighed, ingen i din omgangskreds vil tro på!

 
 
I dette forløb, vil du få hele 10 ganges personlig coaching af manden bag de bedste resultater for det danske golflandshold for herrer nogensinde samt et utal af seminarer for nogle af Danmarks største virksomheder. I forløbet vil du mellem de personlige seancer få nogle udfordringer og opgaver, der vil være med til at udvikle dig og få dig til at være komfortabel med at arbejde uden for dine comfort zoner, så du hurtigere opnår, den succes du inderst inde ved, at du fortjener.
 
 
 
 
  Hør mere om...
 
Hør mere om et 10 gange personlig ”Direktør eller Leder Coaching” ved at skrive til os. Disse forløb kører indtil videre for direktører og ledere, som gerne vil rykke, deres virksomheder til endnu mere succes i fremtiden.
 
Hør mere om et 10 gange Personlig Coaching for sportsfolk, skole-elever, iværksættere mm. ved at skrive til os.